Oogstfeest in aantocht 6 augustus

Eindelijk mogen we weer!

Na 2 jaar geen oogstfeest gehad te hebben, kunnen we zeggen dat we er extra veel zin in hebben.

Zaterdag 6 augustus, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Locatie is Stroeerweg thv. nr 46 in Stroe.

Wat is er te doen: Het oogsten op de manier zoals ze dat vroeger deden, het graan maaien met een combine, op schoven binden, daarna in de dorskast.

Er zal een grote opstelling zijn van de tractoren van de leden. We willen graag dat leden zich opgeven als ze hun tractor willen showen. Dit kun je doen op deze website. Klik op de agenda, en daarna op oogstfeest. Dan spreekt het invullen verder voor zich.

Daarnaast is er een leuk aanbod op de markt. We zoeken nog wat standhouders, dus als u interesse heeft..

Heeft u nog spullen die u liever kwijt bent dan rijk, kom het gezellig aanbieden op het oogstfeest!

U kunt zich opgeven bij Jan Verschuur via: secretaris@16kmclub.nl Een kraampje kost 30 euro.

Verder rijd er een treintje rond waarmee je gratis een rondritje in de buurt kunt doen.

Er is een behendigheids veldje. Daar kunt u met een trekker zelf proberen hoe “handig” u bent.  Rijd bijvoorbeeld voorzichtig op een wipwap, waarin u precies in het midden moet stoppen om de balans te vinden. Rijd u te ver, dan rijd u er alweer vanaf. Ringsteken op de trekker, en zo zijn er nog meer leuke dingen te doen op het behendigheidsparcours.

Een veiling hoort er ook bij, in de middag wordt die gehouden. Heeft u spullen die u wel geveild wilt hebben? Neem contact op met de veilingmeester: bart.van.den.brink@16kmclub.nl . Kinderen zijn ook aan gedacht, er staan springkussens, een ballenbak ed.

Dus kortom, een uitje voor het hele gezin! Gezellig even hier en daar een praatje, en ook de inwendige mens kunt u voeden bij de catering. Van harte welkom allemaal!