UA-138314871-1    
16km Club Kootwijkerbroek

De club voor liefhebbers en eigenaren van oude tractoren.

Eisen Tractoren

Opvallend is áltijd beter !

Regelmatig krijgen we de vraag “Waaraan moet mijn tractor voldoen om op de weg te mogen hörbücher benjamin blümchen kostenlos downloaden?
Dat is een simpele vraag waar eigenlijk ook een simpel antwoord op gegeven zou moeten worden. Alleen dat laatste ligt nét wat lastiger als dat je zou denken landwirtschafts simulator für handy kostenlos downloaden. Vanuit de club is de vraag al eens aan de lokale politie voorgelegd maar ook zij hadden erg veel moeite met het beantwoorden hiervan en dus was het nog steeds niet duidelijk herunterladen.
Dus ben ik eens op internet gaan zoeken en heb daarbij verschillende instanties deze vraag voorgelegd. Je wilt niet weten hoe creatief mensen zijn om deze vraag af te schuiven of je door weten te verwijzen play piano.
Maar na het nodige zoekwerk heb ik toch enige informatie weten te vinden die ik hier dan bij elkaar zet zodat jullie ze niet hoeven op te zoeken.
Wel noem ik dat regels, wetgeving etc nog al eens veranderen mini apps. Dus aan hetgeen op deze pagina staat kunnen geen rechten worden ontleend en de 16km Club Kootwijkerbroek e.o. kan hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld game sims 3 downloads for free. Je bent zelf verantwoordelijk voor je tractor en hoe je zichtbaar bent in het verkeer !

De tractor moet natuurlijk verzekerd zijn iserv downloaden. Via de Unive heb ik, op 22 januari 2004, het volgende antwoord gekregen.
Oldtimer: Alleen WA dekking mogelijk. De tractor moet minimaal 30 jaar oud zijn en de verzekerde moet lid zijn van een oldtimervereniging herunterladen. Indien aan bovenstaande niet wordt voldaan zal het object als normale tractor moeten worden verzekerd. Indien verzekerde meer oldtimers wil verzekeren, uitsluitend op bovengenoemde voorwaarden, kunnen er maximaal 10 oldtimers op één polis worden meeverzekerd movies in Turkey download legally. Op de polis staan alle gespecificeerde oldtimers. Op het verzekeringsbewijs komt dan te staan bij merk: Willekeurig. Natuurlijk zijn er ook nog de polisvoorwaarden waaraan de tractor moet voldoen kostenlose blitzer app herunterladen. Voor specifieke vragen over de verzekering dient u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Ook de Politie heeft een internetpagina met een “Vraagbaak”. Daar heb ik gezocht op tractor en dan kom je op deze artikelen terecht. Maximale afmeting van landbouwvoertuigen/Verkeersregels voor tractors Onderaan deze artikelen kun je nog weer verder bladeren naar artikelen die met die onderwerp te maken hebben.

Verder heeft Interpolis een schitterende brochure op haar website staan. Wel gaat deze voornamelijk over het moderne materieel maar er staat ook zéér veel nuttige tips en aanwijzingen in. Landbouwverkeer opvallend beter (Om deze brochure te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig)
Wil je nog meer informatie over de veiligheid en eisen dan heeft 3VO meer informatie. Definities en Eisen
Conclusie: Opvallend is altijd beter Zorg dus gewoon dat standaard zaken op je tractor in orde zijn. En plaats die reflecterende driehoek op je tractor of aanhanger. Je bent met een tractor nu eenmaal langzamer en auto’s rijden over het algemeen steeds harder. Als mensen je zien kunnen ze ook anticiperen op je aanwezigheid of weggedrag.
 
UA-138314871-1