UA-138314871-1    
16km Club Kootwijkerbroek

De club voor liefhebbers en eigenaren van oude tractoren.

Lid worden

Waarom zou je lid worden van de 16kmclub ?

Dat is een simpele vraag met ook eigenlijk een vrij eenvoudig antwoord. Je bent liefhebber van oldtimer tractoren en vind het leuk om samen met anderen naar evenementen en/of bijeenkomsten te gaan. Het laten zien en bekijken van oude tractoren en landbouwmachines en het demonstreren hiervan vind je leuk om te doen.

Moet ik een tractor hebben om lid te mogen worden ?

Je hoeft helemaal geen tractor te hebben om lid te mogen worden. Maar bij de meeste evenementen is het hebben van een tractor toch wel handig om mee te doen.

Hoe oud moet de tractor zijn om lid te worden?

Lid worden kan altijd maar binnen de ledenvergadering is besloten dat tractoren binnen de club een bouwjaar moeten hebben van vóór 1970. Twijfel je over het bouwjaar omdat je dat niet kan vinden. Neem gewoon even contact op met iemand van het bestuur

Moet ie opgeknapt zijn dan?

Nee dat hoeft helemaal niet !! Wel moet ie natuurlijk technisch in orde zijn, veilig en verantwoordt kunnen rijden zodat er voor jezelf en omstanders geen gevaar optreedt.

Wat kost dat lid zijn dan ?

€ 22,= via automatische incasso € 25,= via acceptgiro (voor 1 februari van dat jaar betaald hebben) (prijswijzigingen voorbehouden) Wil je ergens halverwege het jaar lid worden, neem even contact op met de penningmeester over wat de kosten voor je zullen zijn.

Wat krijg je daar dan zoal voor ?

Hiervoor krijg je zes keer per jaar ons clubblad, het “16km praatje” en verder heb je het recht om deel te mogen nemen aan onze betaalde- en gratis evenementen. Tevens kun je bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een oldtimerverzekering afsluiten als je lid bent van een oldtimerclub. Verder is het natuurlijk ook handig om in contact te komen met andere leden zodat je je kennis en ervaringen kunt uitwisselen met elkaar.

Heb je vragen of wil je meer informatie ?

Stuur een e-mail of bel iemand van het bestuur eens. En bezoek eens een keertje wat evenementen om kennis te maken !!

Verzenden

 

 
UA-138314871-1